CND RescueRXx

3,7ml – €6,95

15ml – €24,95

Het is klinisch bewezen dat 80% aangeeft dat witte vlekken verminderde en de conditie van de nagel aanzienlijk was verbeterd. Van de resultaten geeft 73% aan minder last te hebben van gescheurde nagels na het gebruik van de CND RescueRXx.Herstelt verzwakte of beschadigde nagels met de CND™ RescueRXx™ Daily Keratine treatment. Het product bevat jojoba-olie voor een diepe hydratatie en keratine eiwitten die zich binden aan de natuurlijke nagels om ze te versterken en tegelijkertijd de vochtbalans te herstellen. De huid wordt verzacht door de zoete amandelolie.

Voor een optimaal resultaat dien je tweemaal per dag de RescueRxx aan te brengen op een onbehandelde, natuurlijke nagel. Het product masseer je in op de gehele nagel en mag je maximaal vier weken gebruiken.

Details

Wanneer je last hebt van verzwakte of beschadigde nagels kun je de CND RescueRXx gebruiken. Het product zorgt ervoor dat de nagels worden hersteld. De RescueRXx bevat jojoba-olie voor een diepe hydratatie en keratine eiwitten die zich binden aan de natuurlijke nagels om ze te verwerken en tegelijkertijd de vochtbalans te herstellen. De zoete amandelolie verzacht de huid. Voor een optimaal resultaat dien je tweemaal daags de keratine treatment aan te brengen op onbehandelde, natuurlijke nagels en masseer je het product in. Gebruik het product maximaal 4 weken.