CND Solar Oil

3,7ml – €4,95

7,3ml – €9,95

15ml – €16,95

Samengesteld uit drie lichte oliën en vitamine E. Vitamine E vertraagt het verouderingsproces, Rice Bran olie en Amandel olie verzorgen en verzachten de huid. Jojoba olie, een intensieve Alpha Hydroxy olie, zorgt voor opname/penetratie in de huid. Samen zorgen deze ingrediënten voor een diepe vochtregulering van de huid en plastificering van de nagels. Bij herhaaldelijk gebruik dringen de oliën dieper door in de huid.Nagel/nagelriem conditioner. Een uitgebalanceerde menging van natuurlijke licht oliën en vitamine E, ontworpen voor diepe penetratie en bescherming van de nagel en nagelriemen. Nagel/nagelriem conditioner. Een uitgebalanceerde menging van natuurlijke lichte oliën en vitamine E, ontworpen voor diepe penetratie en bescherming van de nagel en nagelriemen.

Voor dagelijkse hydratatie en bescherming van de natuurlijke nagels, nagelriemen en kunstnagels. Heeft een plastificerende werking die de voordelen heeft van voeding, bescherming, flexibiliteit en kracht.

Details

Nagel/nagelriem conditioner. Een uitgebalanceerde menging van natuurlijke licht oliën en vitamine E, ontworpen voor diepe penetratie en bescherming van de nagel en nagelriemen. Nagel/nagelriem conditioner. Een uitgebalanceerde menging van natuurlijke lichte oliën en vitamine E, ontworpen voor diepe penetratie en bescherming van de nagel en nagelriemen. Samengesteld uit drie lichte oliën en vitamine E. Vitamine E vertraagt het verouderingsproces, Rice Bran olie en Amandel olie verzorgen en verzachten de huid. Jojoba olie, een intensieve Alpha Hydroxy olie, zorgt voor opname/penetratie in de huid. Samen zorgen deze ingrediënten voor een diepe vochtregulering van de huid en plastificering van de nagels. Bij herhaaldelijk gebruik dringen de oliën dieper door in de huid. Voor dagelijkse hydratatie en bescherming van de natuurlijke nagels, nagelriemen en kunstnagels. Heeft een plastificerende werking die de voordelen heeft van voeding, bescherming, flexibiliteit en kracht.